معرفی انواع باتری گوشی موبایل و نحوه کار آنها

ما در مورد نحوه انتخاب باتری جدید به شما مشاوره خواهیم داد...
اگرچه تلفن‌های همراه مدرن مزایای بی‌شماری دارند، به‌ویژه در قابلیت جابجایی، یعنی قابل حمل بودن، اما این واقعیت باقی می‌ماند که آنها مجبور نیستند برای همیشه موبایل بمانند. برای این کار یک باتری با عملکرد خوب لازم است که باید کل دستگاه را تغذیه کند. با این حال، باتری ها در همه دستگاه ها عمر محدودی دارند و زمانی که زمان آنها فرا رسید، باید تعویض شوند. اما سوالات زیادی در ارتباط با این موضوع وجود دارد و مهمتر از همه، انتخاب طولانی است که گزینه ایده آل خواهد بود. با این حال، یک باتری جدید و باکیفیت، استفاده از تلفن همراه شما را بسیار آسان‌تر می‌کند و به لطف آن، دیگر مجبور نخواهید بود از پریز به پریز دیگر کار کنید.

آیا زمان تعویض باتری فرا رسیده است؟
ما می توانیم تشخیص دهیم که باتری قدیمی قبلاً به چندین روش به شکارگاه ابدی رفته است یا خیر. ساده ترین راه این است که آن را در لحظه ای تعویض کنید که مدت زمان شارژ شدن آن به سادگی کافی نیست. نیاز به جستجوی مداوم منبع برقی که بتوانید شارژر را به آن وصل کنید آزاردهنده است، بنابراین در این لحظه زمان خداحافظی با باتری است. این لحظه معمولاً پس از دو تا سه سال استفاده می آید. اما قبل از تعویض باتری، هنوز باید مطمئن شوید که عمر کاهش یافته آن واقعاً ناشی از سن یا نقص است یا اینکه فقط برنامه های سختگیرانه آن را تحت فشار قرار داده است. در این حالت، تعویض باتری کمکی نمی کند و گوشی تقریباً به همان سرعت تخلیه می شود.

انواع باتری
اگرچه انواع و اقسام بسیاری از باتری ها وجود دارد، نترسید. در حال حاضر تنها دو نوع رایج در تلفن های همراه استفاده می شود. بنابراین، اکنون شما را با مزایا و معایب آنها آشنا می کنیم تا بتوانید به راحتی انتخاب کنید که کدام یک برای استفاده شما مناسب است.

باتری لیتیوم یونی
نام کامل آن باتری لیتیوم یونی است و در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد. این باتری به اصطلاح هوشمند است که می تواند میزان جریان دریافتی و دمای آن را به تنهایی کنترل کند. همچنین با ظرفیت بالا حتی با ابعاد کوچک و عمر طولانی (حداقل 500 چرخه شارژ) مشخص می شود. علاوه بر این، آنها از اثر حافظه رنج نمی برند، به این معنی که شما می توانید آنها را در هر زمانی شارژ کنید. آنها همچنین کمی ارزان‌تر از باتری‌های Li-Pol هستند، اما قیمت آن‌ها حتی در صورت عدم استفاده، تخلیه خود به خود و کاهش تدریجی ظرفیت شارژ با هر چرخه شارژ است.

باتری Li-Pol
ما همچنین می توانیم آن را با نام باتری لیتیوم پلیمری ملاقات کنیم. به طور خلاصه، اینها مدرن ترین، سبک ترین و نازک ترین باتری ها هستند. فرآیند شیمیایی داخل آن مشابه لیتیوم یون عمل می کند، اما به جای مایع با ژل پلیمری پر می شود. با تشکر از این، هیچ خطری برای نشت آن وجود ندارد، بنابراین ایمن تر است. با این حال، آنها در معرض تخلیه بسیار کمتری نسبت به باتری های لیتیوم یونی هستند. یک عیب مشخص قیمت بالاتر و ابعاد بزرگتر آنها است که برای همان ظرفیت لازم است.

باتری Ni-MH
نام کامل باتری نیکل-فلز-هیدرید قدیمی ترین باتری است که تاکنون استفاده شده است. به همین دلیل است که دیگر به ندرت او را ملاقات می کنید. کمترین جایگزین زیست محیطی و کاربردی است. نه تنها به آسیب های الکتریکی و مکانیکی که می تواند باعث نشت آن شود بسیار حساس است، بلکه در معرض اثر حافظه نیز قرار دارد، بنابراین ظرفیت آن به آرامی با هر بار شارژ از بین می رود.

پارامترهای باتری
هنگام انتخاب باتری جدید، باید به پارامترهای فردی زیادی توجه کنیم. باتری باید به خصوص از نظر اندازه و همچنین عملکرد مشابه باتری قدیمی باشد. بنابراین باید بررسی کنیم که آیا باتری انتخاب شده نه تنها با برند گوشی، بلکه با مدل آن نیز سازگار است یا خیر.

اندازه
این یکی از مهم ترین داده ها است. اگر نادرست باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد که باتری وصل نشود یا اصلاً داخل گوشی قرار نگیرد. شکل و ضخامت آن نیز باید درست باشد.

تنش
پارامتر بسیار مهم دیگر ولتاژی است که باتری به دستگاه وارد می کند. اگر کمتر از باتری اصلی بود، احتمالاً تلفن حتی روشن نمی شد. بدتر از آن، ولتاژ بالاتر است که می تواند به گوشی آسیب برساند. خوشبختانه، ولتاژ به راحتی پیدا و بررسی می شود. برای هر باتری، با ولت (V) نشان داده شده است و به سادگی باید یکسان باشد.

ظرفیت
این بر حسب میلی آمپر ساعت (mAh) داده می شود و به معنای استقامت باتری است. ما به احتمال زیاد با ظرفیت قابل استفاده ای مواجه می شویم که باتری اصلی داشته است، بنابراین گوشی همان استقامتی را خواهد داشت که در ابتدای استفاده از آن بود. اما به ندرت می توانید با ظرفیت بالاتری روبرو شوید که به لطف آن تلفن عمر طولانی تری خواهد داشت. اگر تصمیم به انتخاب این نوع داشته باشیم، باید مدت زمان شارژ بیشتر و امکان وزن بیشتر را نیز در نظر بگیریم.

تعداد چرخه های شارژ
این شکل نشان می دهد که چند بار باتری را می توان قبل از ترک ما شارژ و دشارژ کرد. اینها فقط اعداد نشان دهنده هستند، زیرا عمر باتری عمدتاً با نحوه برخورد ما با آن تعیین می شود. با این وجود، خوب است هنگام انتخاب باتری از این داده ها غافل نشوید.

چگونه از عمر باتری بیشتر اطمینان حاصل کنیم؟
حتی عمر باتری جدید هم بی نهایت نیست. بنابراین خوب است بدانیم از چه چیزی برای تخلیه بی مورد آن استفاده می کنیم تا بتوانیم قبل از اینکه مجبور به شارژ مجدد آن شویم، برای مدت طولانی از آن استفاده کنیم.

* عملکردهای بلااستفاده را روشن نگه ندارید - اگر عملکردهایی مانند بلوتوث، GPS، NFC، Wi-Fi یا داده های تلفن همراه را همیشه روشن بگذاریم، تلفن را بی جهت تخلیه می کنیم. با این حال، ما همیشه به بیشتر آنها نیاز نداریم. بنابراین اگر آنها را خاموش کنید، تلفن بیشتر دوام می آورد.

* روشنایی صفحه نمایش - روشنایی بیش از حد روی نمایشگر نه تنها باتری را بی جهت تخلیه می کند، بلکه برای چشم نیز مضر است. بنابراین، آن را تا حد ممکن کاهش ندهید، یا روشنایی آستوماتیک را تنظیم کنید، که در آن خود تلفن تشخیص دهد که چه چیزی ایده آل است.

* برنامه‌ها را در پس‌زمینه در حال اجرا نگه دارید - به نظر بی‌معنی است، اما بارگذاری مجدد برنامه در تلفن بسیار سخت‌تر از اجرای آن در پس‌زمینه است.

* انیمیشن ها را محدود کنید - آنها خوب هستند، اما برای عمر باتری ایده آل نیستند. نه تنها به باتری کمک می کنید، بلکه گوشی می تواند سرعت خود را نیز افزایش دهد.

* شارژ در قاب - گوشی هنگام شارژ گرم می شود و کار زیادی برای خنک کردن آن دارد. بنابراین، اگر آن را در یک قاب محافظ شارژ کنیم، گرما نیز نمی تواند از آن خارج شود و سرمایش حتی برای دستگاه سخت تر است. بنابراین ایده آل است که آن را از قاب محافظ در هنگام شارژ بردارید.

* پاور بانک - اگر صاحب یکی از آنها هستید، اصلاً با عمر باتری کار ندارید. شما می توانید به لطف پاوربانک گوشی خود را در هر زمان و مکان مورد نیاز به راحتی شارژ کنید. یک قاب گوشی با باتری یکپارچه نیز یک جایگزین است.

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش